For alle (alle kan læse, kun medlemmer kan skrive) > AO, DDA, program- og webproblemer

arkivonline

<< < (2/2)

Lars Jørgen Helbo:

--- Citat fra: Thestrup-Bjørn efter 06 Okt 2010 - 18:37 ---Som regel går der jo ikke lang tid, før alt virker igen.
Tag en snak med de levende omkring Jer, mens I venter  ;)

--- Afslutning på citat ---

Det er nemt nok sagt. Serveren var nede fra tirsdag morgen til en gang onsdag. Om eftermiddagen på de to dage har jeg AOF-hold i slægtsforskning. Kurserne omfatter 5 x 3 timer. Så er det altså surt, når undervisningen på en af de fem gange bliver ødelagt, fordi serveren er nede. Heldigvis nåede den at komme op igen inden mit onsdagshold.

Men i den situation er flotte bemærkninger om tålmodighed ikke lige det, man har mest brug for  :'(

Ulf J. Krarup:
God formiddag Lars!

Det er brandærgerligt at opleve dette - jeg vil foreslå en plan B - hvad med et PowerPoint show dersom AO eller andre af dine eksterne link skulle gå i udo. "Rettidig omhu" som gamle hr. Møller sagde, ikk' oss'  ;)

Lars Jørgen Helbo:
Jo, naturligvis kan man have en plan B. Et PowerPoint-show er bare ikke nogen virkelig god erstatning, når tanken er, at deltagerne skal arbejde selvstændigt og øve sig i brugen af netop arkivalieronline. (Der er nemlig forskel på selvstændig aktivitet og gammeldags frontalundervisning).

Men det er heller ikke problemet, for selvfølgelig kan en server bryde ned, og selvfølgelig skal man/har jeg tænkt på, hvad man så gør. Alligevel er det ærgerligt, og derfor virker flotte bemærkninger om "at have tålmodighed til dagen efter" lettere malplaceret.

Hans Peter Hansen:
Hej alle

Selvfølgelig er det ærgeligt, når noget går ned, som man skal bruge, eller måske endda helt forsvinder. Personligt brugte jeg dagen til at få mere styr på mit slægtsforskningsprogram.

Til Lars
Ved ikke om man kunne have gemt nogle sider fra kirkebøgerne, og så have brugt dem som eksempler i f.eks. powerpoint. Det kunne måske have givet lidt læsetræning. Som en slags erstatning i stedet for.

Men hvad verden går vel ikke i stå, fordi noget teknisk går ned, bare det kommer igen eller gør den ?

 :) Fortsat god dag til alle

Navigering

[0] Emneindeks

[*] Forrige side

Skift til fuld version