Forfatter Emne: Fravælge personlig besked?  (Læst 1675 gange)

Arne Feldborg

  • Bruger
  • Bruger med indlæg
  • Indlæg: 4.369
    • http://hammerum-herred.dk/
Fravælge personlig besked?
« Dato: 04 Okt 2010 - 01:40 »
Jeg synes det er en ekstra omvej og noget værre bøvl, når jeg jævnligt i mit mail-program modtager en mail om at der er en privat besked til mig, en besked som jeg så efterfølgende kan åbne min browser for at se.

Hvorefter jeg så på et senere tidspunkt igen kan åbne min browser, og gå ind på den opgivne adresse for at skrive et svar, hvorefter vedkommende så i sit mailprogram får besked om, at han (m/k) bedes åbne sin browser for at se mit svar, hvorefter pågældende så  - osv. osv. osv.

Vedkommende kunne jo akkurat jo lige så godt selv have skrevet en mail direkte til mig og forklaret sit ærinde. Det er de da heldigvis også mange der gør.

Men for nu at komme til sagen: I sin profil kan man vælge at ignorere private beskeder fra een eller flere andre brugere, eller sågar fra alle. Fint nok, men ikonet til "Private beskeder" er der stadigvæk, og det er jo egentlig ikke så smart. Det kan jo betyde, at folk skriver private beskeder uden at vide, at de aldrig bliver læst.

Er det muligt, inden for det eksisterende system, enten at fravælge dette ikon - eller på anden måde at sikre sig, at brugeren får at vide at en privat besked ikke vil blive læst, men at det er helt Ok at sende en e-mail til den adresse der jo også står ved siden af indlæget.?

mvh, a.f.
http://hammerum-herred.dk/
Ved evt. direkte henvendelse til mig: Brug venligst e-mail, ikke "Personlig besked", tak.

Mette Fløjborg

  • Bruger med indlæg
  • Indlæg: 145
Sv: Fravælge personlig besked?
« Svar #1 Dato: 04 Okt 2010 - 08:01 »
Hej Arne!
Det spørgsmål vil jeg lige begrave næsen i. Du hører nærmere.