For alle > Opslag i bøger og på arkiver m.v.

Søges hjælp til opslag for Flensborg Købstad

(1/1)

Bent Jakobsen:
Hej,

Jeg vil høre om der er nogle som har mulighed for at slå følgende op i Flensborg Købstad.

Navn: Eggert Lorents Nikolai Hasse
Fødsel: 1852 +- 1 år

Jeg ved desværre ikke mere om hverken fødselsdato, forældre eller eventuelle søskende, og vil derfor være meget taknemlig for eventuel information som kan hjælpe mig videre i denne del af slægtstræet

Cay-Erik Geipel:
Jeg skal nok slå op, men det bliver først kommende mandag.

Hilsen
Cay-Erik

Bent Jakobsen:
Hej Cay-Erik,

Det lyder bare dejligt.

På forhånd rigtigt mange tak for hjælpen.

P.s. med hensyn til at du skriver at det "bliver først på mandag". Det er helt iorden, om det så først blev om 14 dage eller om tre uger, så vil det stadigvæk være helt fint.  Jeg kan kun endnu engang understrege min store taknemlighed over dit tilbud om hjælp.

Cay-Erik Geipel:
Og så kan jeg oplyse, at adressebogen 1847 indeholder een "E. Hasse" - mon ikke det skulle være faderen ? Han er  "Schreiber" (skriver) og bor Neustadt 227 ( i dag nr. 54)

Hilsen
Cay-Erik

Bent Jakobsen:
Hej Cay-Erik,

Tak for informationen. Det var hurtigt at du allerede har fundet noget information. Jeg takker rigtigt mange gange.

Om det er hans far? Jo, det er muligt. Jeg ved intet om "Eggert Lorents Nikolai Hasse", andet end det som står i FT-1880, hvor han står opført i Aalborg, Kær, Sundby, Lindholm, Vogterhuset nr.2 (som værende 29 år. Det vil vel egentligt sige: 1880-29=1851), og Kirkebog fra 1873 for Agnes Marie Hasse. Hvor han var tømre ved Jernbanen. Hans fødested i FT-1880 står opført som: Flensborg Købstad.

Ups det betyder at det ikke er 1852 +-1 år, men nok nærmere 1851 +- 1 år?  Undskyld mange gange.

Så desværre ved jeg ikke om ham du allerede har fundet er i familie med ham, er han jo nok. For jeg tror ikke at Hasse er et så almindeligt navn, selvom at jeg ikke ved noget om det.

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version