Forfatter Emne: Digitaludgaver af medlemsbladene Slægtsforskeren / Slægt & Data  (Læst 8037 gange)

Poul Wachmann

  • Medlem
  • Bruger med indlæg
  • Indlæg: 81
DS' bestyrelse har vedtaget en mindre ændring af tilgængeligheden til de digitale udgaver af Slægtsforskeren / Slægt & Data. Ændringen er foretaget for at lette administrationen af adgangstilladelserne

Medlemmer, som er logget ind på hjemmesiden, har adgang til alle numre af bladene, enten via hjemmesiden (Foreningen -> Bladet) eller via Slægtsforskernes Bibliotek. Alle andre kan se ældre årgange på nær de nyeste 4 årgange. Det betyder, at årgangene 2015, 2016, 2017 og 2018 kun kan tilgås af medlemmer af hovedforeningen.

På Slægtsforskernes Bibliotek er adgangen til Slægtsforskeren / Slægt & Data nu opdateret efter de nye regler. På http://bibliotek.dis-danmark.dk  kan du nemt komme frem til en liste over alle 126 indtil nu udkomne numre af bladene. Blot ved at klikke på Slægtsforskeren / Slægt & Data i venstre side af skærmen når du frem til listen, sorteret med de nyeste numre først. Du kan her hurtigt bladre frem til det nummer, du ønsker at se og åbne en søgbar PDF udgave af det digitaliserede blad.

Med venlig hilsen
Poul

« Senest redigeret: 22 Sep 2018 - 15:29 af Poul Wachmann [17] »