For alle > Slægtsforskning med DNA

DNA Test

(1/3) > >>

John V. Christensen:
Hej Alle medlemmer af DIS.

Nogen der kender prisen for en DNA Test?

mvh John V. Christensen

Kim Melchior:
Hej John,

Jeg tror den bedste ide er at se paa de forskellige udbyderes weebsider, Saa kommer det direkte fra som de siger "The horses mouth,"

Mvh,

Kim Melchior (USA)

Finn Holbek:
Man skulle angiveligt få mest for pengene her: https://www.familytreedna.com/products

Anders M. Petersen:
Jeg er lige på vej på arbejde, men du får et grundigt svar senere.
Det handler både om, hvor du vil tage testen (jeg anbefaler også FamilyTreeDNA), men i høj grad også om, hvad du vil opnå.

Tilføjet:

Du kan starte med at læse mit indlæg her:
https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,107180.0.html

Prisen på FamilyFinder er i mellemtiden faldet til 79$ + 13$ i porto, altså ca. 650 kroner for den mest anvendelige test. Og hvis du er lidt tålmodig kommer den på tilbud før eller siden...

Jeg vender tilbage!
Anders

Christian Konstmann Autzen:
Tja - nu har vi igen et spørgsmål om DNA - test, og det ville vel have været dejligt, hvis DIS-Danmark havde en særlig overtråd under Forum til DNA-spørgsmål.

DNA-spørgsmål er specielle, og da der givet kunne komme gode informationer frem - og blive samlet under een overtråd - så ville en sådan overtråd under Forum jo være et gode.

Men det har man ikke ønsket tidligere, og vil man givet heller ikke gøre fremover. Forstå det, hvem som kan - jeg kan ikke  >:(

Sure opstød mod DIS-Danmarks ledelse/bestyrelse er selvfølgelig kedeligt, men da det åbenbart er den eneste måde man kan få noget igennem på - på et tidspunkt, så er det det, som så mærkværdigvis skal til.

Jeg har som sådan ikke selv personligt ønske om at få taget en DNA-test, men jeg kan sagtens forstå, at andre har sådant behov. Jeg har dog en ane, som måske kunne placeres korrekt ved en DNA-test.

Hilsen
Christian

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version